Deze 3 reisbestemmingen moet je gezien hebben!

Reizen, wie houdt er nu niet van? Van een lange doorreis tot een korte citytrip. Zoveel plekken en zoveel mensen die te ontdekken zijn. Sinds de regels voor corona soepeler zijn geworden, kan en mag reizen opnieuw! En dan mag een reis ook meteen een fantastische reis worden. Zowel online als offline wordt je overrompeld met vakantiebestemmingen en wat mensen een 'must see' vinden. Het is dan ook niet gemakkelijk om een keuze te maken. Gelukkig hebben wij, speciaal voor jou een top drie gemaakt. Dé drie reisbestemming waarvan wij vinden dat je deze bezichtigt moet hebben!

Een Grieks eiland dat je laat wegdromen, Europa

Dat Griekenland nooit teleur stelt is inmiddels gebleken. Waar wat maakt Griekenland en zijn eilanden zo speciaal? Veel mensen hebben hier een verschillend antwoord op, maar als je het aan ons vraagt is het de mix tussen prachtige stranden, lekker eten, drukte en tegelijk toch de plekken waar je heerlijk kan uitrusten. Doordat Griekenland zoveel eilanden heeft is er keuze genoeg! Echter is het grootste eiland van Griekenland, Kreta een absolute aanrader. Kreta staat naast zijn prachtige uitzichten en stranden ook bekend voor zijn archeologische kunsten. Kortom, dit eiland heeft alles te bieden voor de avonturiers die er graag op uit trekken en voor de ontspanners die gewoon een dagje willen relaxen op het strand.

Costa Rica en zijn schoonheid, Midden-Amerika

Dit land zou je niet meteen in een top drie zetten, maar Costa Rica heeft werkelijk alles te bieden. Het nationaal park 'Tortuguero' is een absolute aanrader wanneer je een rondreis door Costa Rica maakt. In dit park kan je wilde dieren en een prachtige natuur aanschouwen. Daarnaast zijn er stops met lokaal Costa Ricaans eten. Buiten de fauna en flora staat Costa Rica bekend om zijn adembenemende stranden. Door de grote golven zijn er dan ook surfinitiaties mogelijk, misschien ontdek je hier wel één van je verborgen talenten! Om af te sluiten is het bezoek aan 'Irazu Volcano' zeker de moeite waard! Irazu is één van de vulkanen op Costa Rica. Kortom een rondreis Costa Rica is zeker de moeite waard om op je bucketlist te plaatsen.

Het adembenemende Thailand, Azië

Wie ver en avontuurlijk in één zin zegt, zou het wel eens over Thailand kunnen hebben. Thailand staat bekend om zijn grote tempels en wilde jungles. Zo is een bezoek aan de boeddha tempel in Bangkok een absolute aanrader. De gastvrijheid van Thailanders zijn onovertreffelijk. Je laten onderdompelen in een oase van rust en cultuur is alles wat op je 'to do' list moet staan.

Kortom, van een rondreis Costa Rica tot de tempels van Thailand. Ieder continent heeft iets mooi en uniek te bieden. Je goed voorbereiden voor je op reis vertrekt is zeker een goed idee, maar laat je vooral inspireren en begeleiden door de locals van de bovenstaande landen. Op die manier leer je bepaalde landen en steden op een andere manier kennen.