Zo houd je je drinken koel op reis

Op reis gaan is voor iedereen het hoogtepunt van het jaar. We kunnen onze verantwoordelijkheden aan de kant schuiven, ons niet bezighouden met werk, en lekker ontspannen met vrienden en familie. Voor elke vakantie gaat een hoop voorbereiding voor. Je boekt je vlucht, hotel en alle andere zaken die ver van te voren geregeld moeten worden zoals een auto huren voor op reis. Daarnaast is er ook een hoop voorbereiding op de dag voor de vlucht zelf. Je moet je eten en drinken verpakken, je paspoort klaarleggen, je elektronica opladen, en noem het maar op. In dit artikel kijken we specifiek naar het behouden van je drinken op een koele temperatuur voor op reis, zodat wanneer je dorst hebt je een koude slok kan nemen van je favoriete drinken.

Voor af aan de reisJe kan een aantal maatregelen nemen vooraf aan je reis. Deze tip geldt vooral voor wijnen, omdat geen enkele vakantie compleet is zonder een perfect bewaren, lekker wijntje te delen met je geliefden. Wat je kan doen vooraf aan de reis, is de wijn bewaren in een wijnkoelkast. Deze kasten bewaren de wijn in een koele en fijne omgeving, zodat je jouw wijn eruit kan plukken en nog op reis kan genieten van een perfecte wijn. Je kan het aanbod wijnkasten bekijken bij de wijnkasten shop. Als jouw wijn namelijk al voor de reis onder matige omstandigheden bewaard wordt, zal het er niet goed van worden om het urenlang in de auto mee te nemen op reis.

Tijdens de reisAls je al op reis bent voor langere tijd of de voorbereidingen niet gedaan hebt, is het lastig snel een wijntje te plukken uit de ingebouwde wijnklimaatkast. Als je dan toch een wijn hebt meegenomen, is het aan te raden om de wijn te bewaren in een koele ruimte. De perfecte klimaat voor het bewaren van wijn is 10 tot 12 graden celsius. Deze temperaturen kan je vinden in sommige koelkasten in je hotel. of misschien buiten op het balkon als het fris is. Het is lastig om wijnen goed te bewaren op reis omdat de omstandigheden altijd veranderend zijn, maar met deze tips kan je tenminste je best doen om de wijn in een zo goed mogelijke staat te behouden voordat je het drinkt.

KopenSoms is het gewoon niet te doen om je drinken in de perfecte staat te houden op stap. Het kan te veel ruimte in beslag nemen of is misschien zelfs verboden mee te nemen in bepaalde plekken. In dat geval is het het misschien waard om je drinken toch gewoon fris bij de winkel te halen. Zo heb je alsnog je wijn of ander drinken in de fijnste omstandigheden om te drinken. Het is misschien niet de beste oplossing voor iedereen, bijvoorbeeld voor mensen die echt een bepaalde wijnfles van thuis willen meenemen of reizen met een budget en niet extra kunnen uitgeven aan drinken. In dat geval is het handig om te kijken naar de tips hierboven