Vakantie op de Veluwe

Het startpunt voor een geslaagde Vakantie op de Veluwe!

Veluwe, ongekende natuur, ruimte, rust, bos en water. Bossen en heide, maar ook rivieren en het Veluwemeer. Historische stadjes en gezellige vakantiedorpen, attractieparken, dierentuinen, musea en het Nationale park De Hoge Veluwe. Struinen door de bossen, over uitgestrekte heidevelden en langgerekte zandverstuivingen. Fietsen en wandelen, herten en wilde zwijnen kijken. Gezellige hanzesteden zoals Zutphen, Deventer, Kampen en Doesburg. De Veluwe kent tevens vele historische steden en dorpen als Harderwijk, Elspeet, Hattem, Elburg, Bronkhorst en Arnhem. Ieder seizoen, voor zowel jong als oud is er wat te beleven op de Veluwe.

Vakantie op de Veluwe: uitrusten en genieten!

Kortom, op de Veluwe kunt u genoeg doen. Er zijn eigenlijk te veel activiteiten om op te noemen. Ervaar het zelf!!

Kamperen op de Veluwe

Zoals je dus wel weet zijn er veel verschillende redenen om af te reizen naar de Veluwe en daar te verblijven. Globaal kun je er actief bezig zijn of volledig ontspannen. Of een leuke combi van inspannen en ontspannen! Een voorbeeld is om te gaan kamperen op de Veluwe. En dit kan natuurlijk met je partner, vriend, ouders, of gezin. Je kunt lekker gaan wandelen op een van de veel wandelroutes, gaan mountainbiken en daarna heerlijk ontspannen op de camping. Dat kan in de vorm van zitten in een luie stoel met wat lekkere drankjes en andere versnaperingen of door gezellige te spelen met (je) kinderen. Op een camping maak je snel contact met je buren. Zeker jonge kinderen.

Kinderen hebben dan geen spelcomputer of smartphone meer nodig. Speelgoed als jeu de boules ballen, een frisbee of een voetbal is genoeg en juist erg leuk. Je hebt tegenwoordig ook handige ‘reisvoetballen’. Dit zijn voetbalen die je zelf in elkaar zet met enkele kunststof elementen. Deze Foooty is erg populair en je kunt hem in je broekzak meenemen. Ben je eenmaal ergens op locatie dan tover je hem snel om in een voetbal, frisbee of een rugbybal.

Je bestelt de Foooty en meer kampeerartikelen op ikwilmeerreizen.nl, een webshop in reisartikelen.

foooty-reisvoetbal-1jpgfoooty-reisvoetbal-3jpg