Partytent huren voor buurt barbecue

Het is zomer! Tijd om de barbecue uit de schuur te halen en de buurt uit te nodigen voor een gezellige barbecue. Maar wat doe je als het ineens begint te regenen? Of als het net iets te heet wordt in de zon? Dan is het huren van een partytent een goed idee! In deze blog vertel ik je meer over het huren van een partytent voor jouw buurt barbecue. 

Geen last van weer en wind

Een partytent huren is een goede keuze voor als je een barbecue in de tuin hebt gepland. Zo ben je beschermd tegen weersomstandigheden en kan jouw feestje gewoon doorgaan. Bij het huren van een partytent zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Zo is het belangrijk om te weten hoeveel gasten er komen en hoe groot de partytent moet zijn. Ook de locatie waar je de partytent wilt plaatsen is van belang. Bij sommige verhuurbedrijven moet je rekening houden met extra kosten als je de tent op een onverharde ondergrond wil plaatsen.

Waar huur ik zo iets?

Het huren van een partytent kan bij verschillende verhuurbedrijven. Het is belangrijk om op zoek te gaan naar een betrouwbaar bedrijf waarbij je niet voor verrassingen komt te staan. Kijk naar de recensies van voorgaande klanten en vergelijk prijzen. Overleg ook goed met het verhuurbedrijf over het opzetten en afbreken van de tent. Het is vaak mogelijk om dit zelf te doen, maar je kunt ook kiezen voor een all-inclusive optie waarbij het verhuurbedrijf alles voor je regelt. Zoek jij een mooie partytent? Onze keuze gaat in ieder geval uit naar Lumineux!

Wat zijn de opties?

Als je van plan bent om een partytent te huren, is het slim om voldoende te oriënteren op de verschillende soorten tenten. Er zijn namelijk verschillende maten en modellen beschikbaar. Zo kun je kiezen voor een basic partytent met alleen een dak of een luxere variant met zijwanden en ramen. Ook zijn er stretchtenten te huur die een chique uitstraling hebben en perfect zijn voor een wat groter gezelschap. Zo kun je dus precies de juiste partytent huren die bij jouw buurt barbecue past.

Zorg voor een mooie uitstraling

Denk ook aan de aankleding van je partytent. Het is leuk om deze aan te kleden in de stijl van jouw barbecue. Denk bijvoorbeeld aan vrolijke slingers, lampjes en sfeervolle decoratie. Het is belangrijk dat de tent ook leuk oogt. Zo creëer je een gezellige sfeer en voelt het als een compleet feestje. Zo maakt het gebruik van de gehuurde partytent het mogelijk om tot in de late uurtjes gezellig buiten te zitten.