Op vakantie met je werk!

Wie houdt er nou niet van vakantie? Precies, iedereen! Iedereen deelt zijn of haar vakantie op een andere manier in. De een gaat terug naar de basis en gaat wildkamperen in Canada de ander houdt van luxe en viert de vakantie in een 4sterren hotel op een zonnige vakantie. Maar hoe leuk is het om in de tijd van de baas op vakantie te gaan?

Groepsreizen

Met een groep op vakantie geeft altijd een extra dimensie aan je vrije tijd. Je deelt ervaringen en maakt samen herinneringen. Veel aanbieders die hun aanbod vaak uitgebreid online weergeven zijn gespecialiseerd in het organiseren van groepsreizen. Dit kunnen groepsreizen zijn voor bedrijven of particulier. Maar de essentie blijft hetzelfde: onvergetelijke belevenissen creëren voor elke deelnemer of reiziger.

Van te voren kun je vaak het reisprogramma tot in de kleinste details inzien. Zo kom je niet voor verassingen te staan. Mocht je toch verast worden, dan is dat vaak de bedoeling! Dit is dan ingecalculeerd en hoort 100% bij het aanbod.

Kamperen met een groep

Met een groep kun je ook heel gemakkelijk samen gaan kamperen. Het grote voordeel is dat dit nagenoeg overal kan. Binnen Europa alleen al zijn er overal plekken waar je met een groep in de natuur kunt verblijven. Leer elkaar kennen, leer om terug te gaan naar de basis van het zijn; een nieuwe trend van dit jaar, in het hier en nu zijn! Ervaar de rust en vrijheid bij het kamperen, met of zonder groep, met of zonder georganiseerde reis.

De kracht van de groep

Ze zeggen wel eens dat de kracht van de groep zo hoog is als de zwakste schakel. Dit zie je terug in het leger, extreme bergbeklimmingen, maar ook bij een groepsreis die met een doel naar een plek gaat. Denk aan uitjes/vakantie met je collega’s of georganiseerde teambuildingactiviteiten.