Met de camper de wildernis in!

Met de camper een reis maken door de wildernis is de droom van bijna iedere reisliefhebber. Je ontdekt de mooiste plekken die niet in de reisgids zijn terug te vinden, je bent helemaal één met de natuur en je komt ook nog eens even helemaal tot rust. Redenen genoeg dus om je hier net even wat verder in te gaan verdiepen.

Bepaal van tevoren goed door wat voor land je reist met een camper

Tip! Bepaal van tevoren goed door wat voor land je reist met een camper. Wist je bijvoorbeeld dat ieder land weer zijn echter regels heeft als het aankomt op kamperen in de wildernis? En dat het soms verplicht is om in het bezit te zijn van bepaalde vignetten? In landen als Noorwegen en Zwitserland is het bijvoorbeeld wel toegestaan om op veel plekken in de wildernis staan. Door gebruik te maken van de Park4night app, is het kamperen net even wat makkelijker geregeld.

Neem de juiste spullen mee

Om goed voorbereid op reis te gaan, is het zeker geen verkeerd idee om een keer te kijken of je al alle benodigde camper accessoires in huis hebt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een goede zaklamp, een reparatieset voor het voertuig of de juiste kleding voor je avonturen in de wildernis? Door goed voorbereid op reis te gaan, bespaar je een hoop tijd en stress. En dat is natuurlijk wel zo handig om te weten.

Je hebt een ruime keuze op het gebied van campers

Als het aankomt op het aanbod op het gebied van campers, dan kom je er maar al te gauw achter dat er enorm veel keuze is. Voor ieder reisgezelschap is er namelijk wel een model te verkrijgen. Ga je bijvoorbeeld alleen? Samen met je partner of een vriend of vriendin? Of juist met een groep vrienden of met het hele gezin? Voor kleine groepen en grote groepen zijn de campers altijd van alle gemakken voorzien.

Ga back to basic of kies voor een vleugje luxe

Wat voor soort camper het beste is, hangt ook voor een erg groot deel af van de wensen die je hebt. Ga back to basic of kies voor een vleugje luxe. Je kunt daarbij denken aan een eigen keuken, stromend water en een overkapping waar je stoelen en een tafel onder kunt zetten.