Hoofdpijnklachten verdwijnen en andere voordelen van Botox en ooglidcorrecties

Minder hoofdpijn door plastische chirurgie

Je backpack gevuld, ingecheckt op het vliegveld, wil je net rustig aan je reis beginnen, komt die hoofdpijn weer op. Meteen gaat al je energie daarheen, wordt je moe, kan je niets meer hebben en kan je dus ook niet meer genieten van het avontuur dat voor je ligt. Gelukkig zijn er een aantal dingen die kunnen helpen om hoofdpijn te voorkomen.

Stress reductie

Vaak is stress of overprikkeling een oorzaak van hoofdpijn. Zeker als je voor langere tijd gaat reizen is niet alles altijd ontspannen en moet je veel regelen. Dit kan alleen al hoofdpijn opleveren. Mocht je vanuit een stressvolle thuis- of werksituatie vertrekken, is de kans dat de pijn komt ook erg groot. Zorg dus dat je uitgerust op reis gaat en dat je ook probeert om tijdens je reis de rust te bewaren door bijvoorbeeld yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen. Hoe minder stress je hebt, hoe minder hoofdpijn.

Injectables

Veel mensen associëren injectables met rijke mensen die het vooral gebruiken voor het aanpassen van hun uiterlijk. Maar weet dat botox al kan helpen bij veel hoofdpijn, het kan namelijk de spieren in je hoofd die zorgen voor de hoofdpijn, laten ontspannen. Laat je hier eens vrijblijvend over informeren bij een betrouwbare kliniek, wie weet kan dit een uitkomst voor je zijn.

Plastische Chirurgie

Mocht botox nog niet afdoende helpen, dan kunnen ooglidcorrecties ook een hele goede oplossing zijn. Bij een goede kliniek weten ze hier alles van en kunnen ze je hier goed over adviseren. Het klinkt misschien gek, zo’n correctie om te helpen bij hoofdpijn, maar het is echt waar. En ze kunnen het natuurlijk op een mooie natuurlijke manier doen dat je gelaat niet extreem verandert, maar je hoofdpijn wel verdwijnt.

Lichtinval reduceren

Vaak hebben mensen die last hebben van hoofdpijn ook last van licht. Mensen met bijvoorbeeld migraine sluiten zich vaak op, op een donkere kamer, zodat de pijn af kan nemen. Wat daarom ook goed kan helpen is lichtreductie. Zorg voor dimmers in je huis in plaats van felle lampen op 1 stand, zorg voor goede, zonwerende gordijnen en zorg voor een goede zonnebril. Er zijn zonnebrillen die meekleuren met het licht, hoe feller het licht, hoe donkerder de glazen van de bril worden, dat is ideaal. Zet er op hele zonnige dagen ook een pet bij op en je ogen zijn goed afgeschermd voor het licht.

Geen belemmering

Als je dus zorgt dat je rust hebt tijdens je reis, je goed bent voorbereid wat betreft lichtreductie en je hebt een pet en een goede zonnebril, dan is de kans al groter dat de hoofdpijn wegblijft. Mocht je nou merken dat het nog steeds erg aanwezig is en misschien zelfs je hele dag bepaalt, dan is het overwegen van een bezoek aan een plastische chirurgie kliniek echt niet zo’n gek idee.