Festivalweekend; de vergeet-me-nietjes

Het Lowlands festival is een jaarlijks gevierd muziek- en entertainmentevenement voor liefhebbers. Lowlands bevindt zich op de derde dag van de week en zorgt voor de meeste artiesten, de meeste vibraties en de beste sferen. Tijdens de Lowlands wordt iedereen de ideale campinggast en zijn de tenten snel maar gemakkelijk opgezet, waardoor ze aan het begin van de nacht even kunnen pauzeren van de rest van het weekend.

Als je met deze andere gasten gaat kamperen, maar niet typisch een tenttype bent, dan is het handig om van tevoren een goede lijst te maken met in te pakken spullen. Wij willen je op de hoogte brengen van drie essentiële zaken die je niet mag vergeten bij het plannen van een Lowlands weekend; Lees met ons mee en geniet!

Duurzaam genieten; campingservies

Het festival is gevuld met delicatessenwagens en tafels, maar het is zeker handig om een ​​eigen ruimte te hebben. Het is niet alleen nodig om wat groenten of vitamines te pakken, maar ook omdat je diep in je portemonnee moet graven om elke dagelijkse maaltijd bij een voedselvoertuig te kunnen nuttigen. Als u van plan bent af en toe uw eigen boterham te maken, een komkommer in plakjes te snijden of een ei te bakken, vergeet dan geen campingservies mee te nemen, zodat u op een typische manier van uw maaltijd kunt genieten! Tip!: Kijk op mepal.com voor een prachtige tafel voor camping!

Voorbereiding is het halve werk

Ondanks de voorspellingen van De Bilt over de meest aangename temperaturen, is er in Nederland bijna niets zo onzeker als het weer... We mogen hopen dat de weergoden een gunstige invloed op je hebben tijdens dit bijzondere weekend, en je moet je voorbereiden voor het ergste. Dus schuil in de regen, maak plezier met de trui en draag eventueel laarzen over je hoofd (aangezien je op een camping met gras staat, en moeder als het regent). Daarnaast is het van cruciaal belang dat je comfortabele schoenen meeneemt, een festival mag dan gek zijn, maar je stappenteller zal hoogstwaarschijnlijk gek zijn!

Powerbank

Onmisbaar als je een weekend naar het festival gaat: een powerbank. Elektriciteit is beperkt tot festivals en je moet je goed voorbereiden. Een powerbank kan een aanzienlijke investering zijn, maar als je hem eenmaal in je bezit hebt, wordt hij enorm gewaardeerd. Onze aanrader? Zorg ervoor dat je een kapper kiest die je mobiele telefoon meerdere keren kan opladen; dan weet je zeker dat je het hele weekend goede handen hebt!