Dit zijn leuke cadeaus voor een outdoor fanatiekeling tijdens de feestdagen

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een outdoor fanatiekeling om te geven met de feestdagen? Dan kun je hiervoor de handige giftfinder van CAMPZ gebruiken. Met deze giftfinder kun je precies uitzoeken met wat voor een ‘soort’ outdoor fanatiekeling je eigenlijk te maken hebt. Wanneer je dan op het kopje ‘onze aanbevelingen’ klikt, vind je een keur aan cadeautjes in verschillende prijsklassen. Zo kun je eenvoudig het juiste cadeau uitkiezen voor jouw ‘fanatiekeling’. Vanaf € 2,- vind je al leuke cadeautjes, dus daar hoef je het niet voor te laten. Zo kun je voor mensen die graag kamperen bijvoorbeeld één of meerdere sporken kopen in verschillende kleuren. Een spork is een mes, vork en lepel in één. Een spork ziet er niet alleen leuk uit, hij is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en zorgt voor een stuk minder afwas.

Welke cadeautjes vindt iemand die outdoor activiteiten ‘beoefend’ leuk?

Wanneer iemand graag outdoor activiteiten uitvoert (beoefend) moet je eerst weten welke outdoor activiteiten dit zijn. Je hebt er niets aan dat je met een lekkere slaapzak aankomt als de persoon waarvoor jij je cadeau hebt gekocht nooit kampeert. Datzelfde geldt ook voor fietshandschoenen als deze nooit worden aangetrokken! Er zijn veel outdoor activiteiten, bij verschillende activiteiten kun je dezelfde materialen gebruiken zoals bij:

·         Wandelen, trekking, hiking, backpacking, geocaching (schatzoeken)

·         Bergklimmen of boomklimmen

·         Fietsen of gewone, elektrische of racefiets, mountainbiken

·         Skiën, snowboarden

·         Snorkelen, duiken

·         Kajakken, kanoën, raften

·         Skydiving, parachutespringen

Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die een echte outdoor liefhebber is? Onderzoek dan eerst welke activiteit hij of zij verricht. Dan wordt het uitzoeken van een cadeau een stuk makkelijker. We geven je hieronder nog een paar tips.

Leuke goedkope cadeaus voor outdoor liefhebbers

Er zijn veel leuke cadeaus te koop voor outdoor liefhebbers. Enkele leuke, maar vooral goedkope cadeautjes die je kunt kopen zijn:

·         Een firestarter, dit is een ‘vuur schijf’ die wordt gebruikt als aanmaakhout voor een buitenvuur of voor een houtkachel.

·         Een Easy camp firestarter is ideaal als vuurstaal voor het aansteken van een barbecuevuur of kachel in alle weersomstandigheden. Je slaat met de achterkant van een mes op het stuk metaal dat het bevat en maakt zo eenvoudig vonken.

·         Een multitool, waarbij je meerdere stukken gereedschap in één geeft.

·         Een Paracord armband De parachute armband is handig voor bijna elk gebruik. U kunt het gebruiken om een zeil te spannen, defecte schoenveters te vervangen, rails te maken of - met de binnenste lijnen - een visdraad te maken en nog veel meer.

Wat duurdere cadeaus voor een outdoor liefhebber

Voor outdoor liefhebbers zijn cadeaus verkrijgbaar in elke prijsklasse. Hierboven hebben we een paar goedkopere cadeautjes aangegeven. We geven hieronder ook nog een paar voorbeelden van wat duurdere cadeaus:

·         Een notitieblok dat kan worden gebruikt bij alle weertypes.

·         Een waterfilter waarmee er altijd schoon, gefilterd water, beschikbaar is

·         Een zakmes, dat kan iedere outdoor fanatiekeling gebruiken

·         Een zaklamp, een must voor iedereen die in de nacht buiten is

·         Een powerbank op zonne-energie

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke cadeaus verkrijgbaar voor outdoor fanatiekelingen, kijk daarvoor maar eens op de website.