Dit is de bestemming voor een waar kampeeravontuur

Stel je eens voor: je ritst je tent dicht, gaat liggen in je slaapzak en sluit je ogen. Slapen lukt niet, want je oren nemen allerlei geluiden waar… Het jankt, het snuffelt en het tjirpt…

Dit is kamperen in Tanzania.

Je probeert de geluiden te koppelen aan de dieren die het veroorzaken. Ondertussen voel je de spanning. Is het een zebra? Een hyena? Of gewoon een vogel? Is het dichtbij? Of is het heel ver weg? Het gevoel dat je leeft en dat je je één voelt met de natuur is een fantastische ervaring.

Tanzania is dé bestemming als je op zoek bent naar een puur en authentiek land, natuur en wilde dieren. Ben je een echte avonturier of hou je ervan om even back-to-basic te gaan? Dan is het geweldig om tijdens je safari in een koepeltentje te overnachten op de campsites in de Nationale Parken. ’s Avonds deel je je avonturen van de dag rond het kampvuur en geniet je van de sterrenhemel. Je overnacht in sfeervolle koepeltentjes en wordt gewekt met het geluid van de vogels. Er ligt weer een fantastische nieuwe safaridag voor je.

2jpg

Het is waanzinnig om in Noord-Tanzania een safari te maken door de prachtige Nationale Parken, zoals Serengeti National Park, Tarangire National Park en de beroemde caldeira: de Ngorongoro krater. De campsites bevinden zich vrijwel altijd midden in deze parken en bieden het comfort voor een prettig verblijf. Er is daarnaast 24/7 personeel aanwezig voor de veiligheid van de gasten en de dieren in en rond het kamp. Een prachtige campsite bevindt zich op de rand van de Ngorongoro krater waar je een waanzinnig mooi uitzicht hebt op de krater. Dat is nog eens speciaal wakker worden.

3jpg

Met de reizen van Explore Tanzania ontdek je de ongerepte natuur, het wildlife en de gastvrije bevolking in het authentieke Tanzania. De reizen worden georganiseerd met respect voor mens, milieu en natuur en brengen je dichter bij het échte Afrika. Deze reizen worden op jouw wensen afgestemd zodat je een prachtige reis en een levensveranderende ervaring tegemoet gaat.