Deze 5 reisartikelen mogen niet ontbreken op je volgende trip

Ga je op vakantie, dan is het best een uitdaging om de juiste kleding en reisartikelen mee te nemen. Voor je het weet is de koffer overvol en moet je kiezen welke kleding, apparaten, hangmat of reisartikelen je thuislaat. Onderstaande reisartikelen zijn zeker handig om tijdens je reis te gebruiken.

Koele rugzak

Of je nu reist met de auto, trein of vliegtuig, en rugzak komt op de plaats van bestemming altijd van pas. Met een koelrugzak sla je twee vliegen in 1 klap. Niet alleen is de rugzak geschikt als handige bagage- en boodschappentas, als koelrugzak blijft eten en drinken tot we 16 uur koel. Grote exemplaren met een inhoud rond de 30 liter bieden bovendien ruimte voor borden, bestek en een picknickkleed, waardoor je tijdens de wandeling een comfortabele stop voor de lunch maakt.

Lichtgewicht slapen

Als je kiest voor een roadtrip met de auto, denk dan eens aan een hangmat met standaard. Deze lichtgewicht hangmat zet je snel in elkaar, waardoor je overal tot rust kunt komen, ook als er geen bomen of bevestigingspunten in de buurt aanwezig zijn. Let er wel op dat de standaard demontabel is, waardoor je het praktisch in de laadbak van je voertuig kan opbergen.

Stroom voor onderweg

Voor een moderne reiziger is de smartphone, tablet en e-reader haast een eerste levensbehoefte. Helaas werken al deze apparaten op een accu, waardoor ze na verloop van tijd de stroom op is en het apparaat niet zal werken. Voor deze momenten is een powerbank onmisbaar. Dit is en lichte, kleine en mobiele accu waarmee je overal de krachtbron van je mobiele apparaten via een USB-aansluiting opnieuw oplaad. De kracht van en powerbank is uitgedrukt in mAh. Er zijn veel varianten verkrijgbaar en als leidraad kun je met een powerbank met 10.000 mAh je smartphone ongeveer drie tot vier keer opladen.

Droge waardepapieren

Tijdens je vakantie zijn je paspoort, bankpassen en andere waardepapieren belangrijk. Waterdichte hoezen zijn hiervoor de oplossing. Met bijvoorbeeld een waterdichte hoes voor je smartphone of je tablet bescherm je al deze papieren veilig tegen (spat)water, stof en zand. Zelfs in de hoes is je telefoon en tablet gewoon te gebruiken. Dit is het ideale reisartikel voor strandliefhebbers of langs de rand van het zwembad, maar ook voor wandelaars die door een regenbui worden verrast.

Opblaasbaar nekkussen

Reis je veel met de trein, bus of trein, dan is een opblaasbaar nekkussen absoluut onmisbaar. Het neemt haast geen ruimte in en het geeft je nek ontspannen ondersteuning als je onderweg gaat slapen.